Команда ЧДТУ ФКТМД кафедри автомобілів та технології їх експлуатації прийняла участь у автоперегонах «Wonder Rally»

20-21 лютого відбувся старт сезону 2021 автоперегонів Wonder Rally. Більше 50 учасників підкорювали круті віражі автоперегонів Wonder Rally, які проходили у Черкасах. Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Черкаського державного технологічного університету, заручившись підтримкою декана факультету Миколи Підгорного, який завжди підтримує студентські ініціативи, взяли участь в автозмаганнях.  20 студентів кафедри прийняли участь в організації змагань автомобільних ралі. Це є неоціненний досвід для майбутніх бакалаврів та магістрів транспортної галузі.
Студенти Денис Жирний та Віталій Гриценко, під пильним керівництвом завідувача кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Людмили Тарандушки та викладачів, повернули до життя старенький «Запорожець» та прийняли участь у автоперегонах Wonder Rally.
Денис Жирний, вправно кермуючи автівкою продемонстрував високий рівень водійських здібностей та вправно проїхав необхідну ділянку траси. Ми пишаємося нашими студентами!